BK ZADAR I MAJA PERINOVIĆ NAJBOLJI U 2017. U IZBORU HBS-a

Nakon još jedne uspješne natjecateljske sezone u kojoj su članovi Bk Zadar osvojili 14 odličja na državnim prvenstvima i 3 u poretku Kupa Hrvatske priznanje dugogodišnjeg kvalitetnog rada sa mladim kategorijama došlo je i od strane Hrvatskog biciklističkog saveza koji je Maju Perinović proglasio biciklistom godine. Sa 3 naslova državne prvakinje osvojena u 2017., te 10-tim mjestom sa ženskog juniorskog prvenstva Europe u Danskoj, Maja je apsolutno zasluženo ponijela taj naslov koji je savez prvi put u povijesti dodijelio jednoj hrvatskoj juniorki.

Prvenstvo-u-cestovnom-biciklizmu-89-of-104-Small

Posebno će sve naše članove razveseliti i nagrada Biciklističkom klubu Zadar koji je također po prvi put izabran za najbolji cestovni biciklistički klub Hrvatske u 2017-oj, godini u kojoj smo prešli brojku od stotinu osvojenih odličja sa državnih prvenstava Republike Hrvatske i u kojoj je u dresu reprezentacije nastupilo 7 naših biciklista i biciklistica.

Bk Zadar 2017

Nagrade će biti dodijeljene na ceremoniji proglašenja pobjednika na Državnom prvenstvu u ciklokrosu koje će se u nedjelju 14.1. održati u Puli, a na kojem će boje kluba u natjecateljskim kategorijama braniti Ivan Grgić(U23), Maja Perinović (U23), Lovro Matek(U19), Toni Srbić(u19), Karla Kožić (U19), Paulo Grgić (U15), Roko Dokoza (U15), Marko Bilosnić(U14), Slavka Barešić(U14), Teo Radaš(U11), te Ante Radić (VET A) i Neven Pavić (VET C) među veteranima.

Popis hrvatskih biciklista i klubova koji će primiti nagrade u Puli možete pogledati na slijedećoj poveznici sa stranica HBS-a

A pregled ostvarenih uspjeha Bk Zadar od 1996 do danas je dostupan na webu kluba na slijedećem linku

N.P.

This Post Has Been Viewed 159 Times