UPUTE REDARIMA

 

Poštovani studenti koji ste se prijavili za posao redara na biciklističkoj utrci u nedjelju 19.7. Kao što ste već mogli vidjeti na našim stranicama kluba radi se o poslu osiguranja biciklističke utrke „Nacionalnog prvenstva u cestovnom biciklizmu“ koje se održava u Zadru na kružnoj stazi na Ploči i Dračevcu.
Vaš zadatak je pripaziti da vozila iz pokrajnjih ulica ne ulaze na trasu utrke za vrijeme trajanja natjecanja.


Samu trasu utrke inače osiguravaju policajci na motorima i u policijskim vozilima, te naša prateća klupska vozila. Potrebno je da na mjestu starta utrke (Ulica Sv. Nikole Tavelića (kod sportskog igrališta) budete u nedjelju između 7,45h i 7,55h, gdje će vam biti podijeljeni reflektirajući prsluci sa oznakom REDAR i crvene zastavice te ćete biti raspoređeni na trasu male utrke na kojoj se natjecanja održavaju od 8,05 do 10,00sati. (prva utrka 5 krugova, druga utrka 8 krugova)


Dio vas će biti preraspoređen na druge pozicije za utrku koja se održava od 10h do 12h (10 krugova), nakon koje slijedi pauza u kojoj tko želi može otići na ručak u Hotel „Porto“ (adresa: Nikole Jurišića 2).

Na mjestu starta poslijepodne morate biti ponovo između 15,30h i 15,40h kada ćemo vas ponovo rasporediti klupskim kombi vozilom na redarske pozicije velikog kruga na kojem utrka traje 12 krugova.
Završetak utrke se predviđa između 19,30 i 20 sati.

Nakon završetka utrke dolazite do mjesta starta također našim kombi vozilom, ostavljate reflektirajuće prsluke i zastavice te potpisujete ugovor i uzimate svoj primjerak (ugovore student servisa trebate donijeti sa sobom i predati koordinatoru redara (Neven Pavić, mob: 0981771801) kada dođete na mjesto starta ujutro.

Oni redari koji dolaze autobusom gradskog prijevoza imaju zadnju liniju koja odlazi prema Dračevcu u 7,45h sa gradskog kolodvora, pošto linija neće moći prometovati do samog mjesta starta, možete se iskrcati kod crkve na Ploči te 200metara prohodati do mjesta starta utrke.

Oni redari koji dolaze svojim biciklima biti će znatno mobilniji te je naš savjet da tko god bude mogao doći biciklom tako i napravi. Malo je uzbrdo do Ploče i Dračevca, ali mladi ste .

Svakako sa sobom ponesite maske radi epidemioloških mjera u socijalnim kontaktima, lagani šešir ili kapu za zaštitu od sunca te bocu vode.

Za bilo kakve upite i nejasnoće, ili ako iz nekog razloga budete spriječeni u dolasku molimo vas da se javite koordinatoru redara.

BICIKLISTIČKI KLUB ZADAR

This Post Has Been Viewed 159 Times