Najava 9. Biciklijade “OD BRANIMIRA DO BRANIMIRA” & Dalmatia Open

U subotu 8. 4. 2017. po deveti put zaredom sa Branimirove obale u Zadru, nadomak pješačkog mosta startati će Biciklijada “Od Branimira do Branimira”.

dalmatia open2017 za web
Relacija Zadar-Nin-Zadar zbog postojanja biciklističke staze postala je u zadnjih desetak godina omiljeno izletište biciklista-rekreativaca, a aktivno je koriste i natjecatelji koji svoje treninge odrađuju na njoj. Samim tim iz godine u godinu i broj sudionika biciklijade koja se održava na toj dionici se povećava, pa organizatori Zadarska Županija i Grad Nin na ovogodišnjem izdanju očekuju i četveroznamenkasti broj biciklista, tj 1000.
Polazak je zakazan za 11,00, a sve sudionike očekuje na startu majica glavnog sponzora EVN-a, besplatan topli obrok u Ninu, te malo iznenađenje u obliku tombole za najsretnije na kojoj prvu nagradu u vidu bicikla dodjeljuje firma “Calimero Sport” koja je ujedno i tehnička i servisna služba biciklijade.
Organizirani povratak iz Nina za Zadar očekuje se u 14,00sati ispred sportskog igrališta na kojem će biti i dodjela nagrada te podjela toplih obroka.
U zahtjevnoj organizaciji ovako brojne sportsko-rekreativne manifestacije kao suorganizatori još sudjeluju PU Zadarska, Zavod za javno zdravstvo, Biciklistički klub Zadar i TZ Grada Nina.
Nakon što biciklijada stigne u Nin održati će se također već tradicionalna rekreativna utrka “Dalmatia Open” koja će se kao i prošlih godina voziti na relaciji Nin-Vrsi-Ljubač-raskrižje iznad Ražanca-Poljica-Briševo-Nin u dužini od 41km.

Raspis rekreativne utrke možete pogledati na slijedećem linku…

A prijaviti se za biciklijadu možete na slijedećem linku preko prijavnice…

Grafikon staze
profil

Zadnji km

zadnji km Nin

This Post Has Been Viewed 274 Times