Marta Serapiglia druga na „Pokalu Poli 2023“

Cestovnu biciklističku sezonu mladi zadarski biciklisti otvorili su nastupom na utrci slovenskog kupa „Pokal Poli 2023“ koja se vozila danas u Ptuju. U kategoriji kadetkinja Marta Serapiglia je ostvarila svoj najbolji dosadašnji plasman na međunarodnim utrkama osvojivši drugo mjesto među 18 natjecateljica na startu.

Među prvu desetoricu nagrađenih biciklista kategorije Do15 plasirao se Tomislav Teofilov na šesto mjesto, dok je Luka Srbić kroz cilj prošao 11-ti u istoj kategoriji među 47 natjecatelja. Kod juniora visoke plasmane su ostvarili Vinko Bulum i Roko Šintić zauzevši 8. i 13. mjesto u završnom šprintu grupe. Među kadetima čija utrka je bila najbrojnija sa 84 biciklista na startu solidan plasman na 23. mjesto uknjižio je Tomislav Grabić.

Odlični rezultati sa otvaranja sezone u Sloveniji pokazatelj su kvalitetno odrađenih zimskih priprema pod vodstvom našeg dugogodišnjeg trenera Ante Radića koji već devetu sezonu više nego uspješno vodi Biciklistički klub Zadar.

Rezultati iz Ptuja su dostupni na slijedećoj poveznici:

https://prijavim.se/uploads/4902_result.pdf?tms=1680973266

Već za dva dana na uskrsni ponedjeljak zadarske biciklističke nade očekuje nastup na prvoj utrci hrvatskog kupa koja se vozi u Knegincu kraj Varaždina.

 

N.P.

This Post Has Been Viewed 27 Times