Luka Škara i Luka Srbić prvaci države u vožnji na kronometar.

Na danas održanom prvenstvu Hrvatske u vožnji na kronometar članovi Biciklističkog kluba Zadar osvojili su 4 odličja. Nova dva zlata donijela su ponovo dvojica imenjaka Luka Srbić u kategoriji Do14 i Luka Škara kod Kadeta. Brončana u kategoriji Kadetkinja postala je Marta Serapiglia, dok je Robert Buterin isti uspjeh ostvario u kategoriji Veterana C.

Nekoliko četvrtih mjesta smanjilo je broj odličja, no svakako treba pohvaliti rezultate Ante Barešića (Do14), Tea Radaša(Do15) i Vinka Buluma među juniorima kojima je medalja izmakla za jedno mjesto. Noa Jolić Mustać bio je peti na kronometru Kadeta, kao i Roko Škara među biciklistima do 14 godina.

Kompletne rezultate natjecanja možete pogledati na slijedećem linku:

https://www.hbs.hr/wp-content/uploads/2022/06/rezultati.pdf

Sutra najmlađe kategorije očekuje nastup na cestovnoj utrci u Čakovcu, dok će kadeti, juniori i veterani cestovnog prvaka dobiti u nedjelju na bregima oko Varaždina.

I naravno da ne zaboravimo našeg Nicolasa koji je još jednom projurio juniorskom kategorijom i obranio naslov juniorskog prvaka države i u disciplini Kronometra u dresu „Team Fratelli Giorgi“ za kojeg uspješno nastupa i drugu sezonu zaredom.

 

N.P.

 

This Post Has Been Viewed 54 Times