Biciklističkom klubu Zadar 8 mjesta na postoljima 61. VN 1. Svibnja-Memorijala Damira Zdrilića

U nedjelju 1.5. u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar održana je cestovna biciklistička utrka „61. Velika Nagrada 1. Svibnja – Memorijal Damira Zdrilića“ na kojoj su članovi Bk Zadra odnijeli pobjede u 3 kategorije od 10 koje su bile na programu, Luka Škara je pobijedio u konkurenciji kadeta, te je bio visoko plasiran na treće mjesto u ukupnom plasmanu, Vinko Bulum odnio je pobjedu među juniorima i Ivan Kokić u kategoriji Do14. Ema Vujasin i Roko Škara su osvojili druga mjesta kod djevojaka do 15 i dječaka do 14 godina, dok su brončana mjesta na postolju Bk Zadru donijeli Marta Serapiglia kod kadetkinja, Teo Radaš Do15 i Berislav Babić među Veteranima B.

Ukupni pobjednici dvije utrke koje su bile na programu bili su David Pejdo (Do15) iz vodičkog Bbk Orlovog kruga u vremenu 49:46 na stazi dugoj 26km i Dino Rupčić iz zagrebačkog Bk Dinama na stazi dugoj 50km.

Službene rezultate natjecanja možete pogledati na slijedećoj poveznici:

https://www.bkzadar.hr/wp-content/uploads/2022/05/20220501_zadar.pdf?fbclid=IwAR1A903JsLZb1VM8rf4ZXw4h7I61sGD0ZN9AYIDL9S6DlhB0sz8xyt6nOLI

Biciklistički klub Zadar se ovim putem zahvaljuje Postaji prometne policije PU Zadarske koja je još jednom dokazala da joj u osiguranju biciklističkih utrka u Hrvatskoj nema ravne, Područnoj osnovnoj školi na Ploči, MB Frigu, Hotelu Porto, te svim svojim članovima koji su sudjelovali u organizaciji jednog od najstarijih sportskih događaja u našem gradu, a bez kojih ovo natjecanje ne bi bilo moguće održati.

This Post Has Been Viewed 139 Times