59. VN 1. SVIBNJA-MEMORIJAL DAMIRA ZDRILIĆA

za web

Prijave za sutrašnju 59.Veliku nagradu 1. Svibnja-Memorijal Damira Zdrilića su zaključene. Imena na startnoj listi jamče super uzbudljivu utrku, naročito onu na 7 krugova gdje će ukupnog pobjednika među 70 vozača na startu biti jako teško prognozirati i koja će se sigurno voziti na prosjeku većem od 40km/h. Vidjećemo da li hrvatski kadetski i juniorski reprezentativci mogu parirati seniorima i veteranima i iznenaditi ih kao što je prošle godine to pošlo za pedalom Ivanu Grgiću koji je kao junior pobjedio veliku utrku.

Prvi favorit ženske kategorije je nedvojbeno Maja Perinović koja će po prvi put u Zadru nastupiti u dresu profesionalne talijanske ekipe “Top Girls Fassa Bortolo”, dok će u maloj utrci sve oči biti uprte u Ivana Okmažića koji je prije mjesec i pol dana dominantno pobjedio utrku na Viru.

Među Elitašima i U23 najzvučnije ime je svakako Viktor Potočki, kod Kadeta Fran Miholjević. Bilo bi nam drago kad bi najjači zadarski vozač Toni Srbić opravdao ulogu favorita kod juniora, a kod veteranskih kategorijaa pobjednike valja tražiti među čak 21 biciklistom iz Slovenije koji ove godine nastupaju u Zadru.

Pozivamo sve članove kluba i ljubitelje biciklizma u Zadru da sutra dođu u ciljni krug na Ploči i pogledaju 59. izdanje 1. Svibnja.

Lista prijava 1.5.2018.

Raspis

Krug VN 1. Svibnja-Memorijal Damira Zdrilića:

plan utrke

 

Dolazak do Hotela Porto, mjesta podjele nagrada i zajedničke večere:

DOLAZAK SA STAZE NA DODJELU NAGRADA HOTEL PORTO

 

Dolazak do mjesta podjele startnih brojeva i starta utrke iz smjera izlaza Zadar I i Zadar II autoceste:

DOLAZAK IZ PRAVCA ST

DOLAZAK IZ PRAVCA ZG

 

Dosadašnji pobjednici utrke po kategorijama:

Pobjednici prvi maj

This Post Has Been Viewed 341 Times