Najava: 6. BICIKLIJADA ZADAR-PAKLENICA

np-paklenica-biciklijada_a3

Subota, 22.10.2016.

Start: u 10 sati ispred Trga pet bunara na poluotoku

Planirani dolazak pred ulaz u NP Paklenica oko 13 sati, stanke tijekom vožnje: Crno,Murvica,Zeleni hrast, Maslenički most.

Za organizirani povratak autobusom nazad u Zadar u 15,30 sati ispred ulaza u NP Paklenica pobrinuti će se općina Starigrad dok će bicikle biti transportirane kamionom.

Dolazak u Zadar i iskrcaj bicikla biti će ispred prostorija Bk Zadar  na adresi Put stanova 3.

Organiziranog povratka u Zadar biciklama nema, dakle oni sudionici biciklijade koji se žele vratiti nazad biciklama dužni su pridržavati se prometnih pravila kao sudionici u prometu i voze na vlastitu odgovornost.

Prijave za biciklijadu primaju se u dućanu “Bianchi” u zadarskoj “Ljepotici”  do petka 21.10. u 20 sati. u prijavi uz potpis treba navesti ime i prezime,godinu rođenja i podatak da li se sudionik biciklijade namjerava vratiti autobusom u Zadar.

Svi sudionici biciklijade dobiti će poklon majice kao uspomenu na sudjelovanje u biciklijadi, majice sponzorira Nacionalni park Paklenica povodom obilježavanja 67 godina od osnutka nacionalnog parka.

Nakon dolaska na cilj u Paklenici sve sudionike će dočekati topli obrok (planinarski fažol) kog će spremiti vrijedni djelatnici hotela “Vicko” iz Starigrada.

U pratnji biciklijade biti će vozilo HGSS-a i klupski kombi Bk Zadar

S.B.

This Post Has Been Viewed 167 Times