“DALMATIA OPEN – NIN 2015” 

 

20150412_114439 (Small)

Prošao je još jedan Dalmatia Open. Prvi kojeg smo pobijedili ukupno. I to u sve tri postavljene kategorije. Kod Juniora bilo je samo pitanje tko će prvi proći kroz cilj, David Jabuka ili Roko Vukić, ovaj put se naš Tribunjac pobrinuo za to. Među Rekreativcima Đani Matešić je konačno uvjerljivom vožnjom sa prvom grupom došao do samog cilja. Kod Veterana Ivan Tuta najbolji i ponovo u prvih 10 ukupno. Tu bi uz rame sa njim bio i Ivan Gobin da nije bilo defekta 3km prije kraja. Ivan Grgić i Toni Srbić na prva dva mjesta od kadeta. Posebno veseli još jedna odlična vožnja Maje Perinović koja je nadmašila protivnice iz starijih kategorija. Oliver Gojković kojem smo dali “wild card” za nastup pokazao je da već kao U14 može parirati mnogo starijima od sebe. Treba svakako spomenuti i nastup Carla Juriševića iz Bk “Rijeke” koji je kao i naš Oliver nastupio sa posebnom pozivnicom i završio utrku u prvih 20. Jurišević i Gojković su prošlogodišnji prvaci Hrvatske u kategorijama U14 i U13, te neosporna budućnost hrvatskog cestovnog biciklizma.

Ukupni rezultati

image (1)
Zahvaliću članovima kluba koji su ovu utrku učinili mogućom, Krnčeviću,Grgiću i Dokozi u pratnji, Karlovčecu i Perinoviću koji su osiguravali skretanja, Meštroviću i Đinu Matešiću na okretištu, direktoru ekipe Anti Radiću koji je i sam sudjelovao u utrci, te svima onima koji su se potrudili oko fotografiranja,postavljanja cilja i vođenja biciklijade, također zahvala i svim licenciranim vozačima Bk Zadar koji su nastupili, kao i svim drugim biciklističkim klubovima koji su došli u Nin i uveličali svojim nastupom ovu biciklističku feštu.

1462687_458200827662916_7454903974963185377_o
Posebna zahvala PU Zadarskoj koja je besprijekorno obavila posao na osiguranju utrke te Zadarskoj Županiji i Gradu Ninu koji su ovaj sportski događaj pretvorili u pravi praznik biciklizma spojivši u jednu cjelinu 7. Biciklijadu “Od Branimira do Branimira” i “Dalmatia Open-Nin 2015”.

Tajnik Bk Zadar
Neven Pavić

Letvica je postavljena visoko, pokušaćemo je nadmašiti već za 15 dana na Prvom Svibnju.

This Post Has Been Viewed 375 Times