Najava 8. biciklijade “Od Branimira do Branimira” & Dalmatia Open

odbdob2016.ver 03 potpuna.za web
U nedjelju 10. 4. 2016. po osmi put zaredom sa Branimirove obale u Zadru, nadomak pješačkog mosta startati će Biciklijada “Od Branimira do Branimira”.
Relacija Zadar-Nin-Zadar zbog postojanja biciklističke staze postala je u zadnjih desetak godina omiljeno izletište biciklista-rekreativaca, a aktivno je koriste i natjecatelji koji svoje treninge odrađuju na njoj. Samim tim iz godine u godinu i broj sudionika biciklijade koja se održava na toj dionici se povećava, pa organizatori Zadarska Županija i Grad Nin na ovogodišnjem izdanju očekuju i četveroznamenkasti broj biciklista, tj 1000.
Polazak je zakazan za 11,30, a sve sudionike na startu očekuje majica glavnog sponzora EVN-a, besplatan topli obrok u Ninu, a najsretniji sudionik biciklijade dobit će biciklu Cinzia, sponzora glavne nagrade Calimero Sporta koji je ujedno i tehnička i servisna služba biciklijade. Dio ostalih nagrada  osiguravaju Bianchi trgovina i  La Roche-Posay.
Organizirani povratak iz Nina za Zadar očekuje se u 14,00 sati ispred sportskog igrališta na kojem će biti i dodjela nagrada te podjela toplih obroka.
U zahtjevnoj organizaciji ovako brojne sportsko-rekreativne manifestacije kao suorganizatori još sudjeluju PU Zadarska, Zavod za javno zdravstvo, Biciklistički klub Zadar i TZ Zadarske županije.
U isto vrijeme kada i biciklijada održati će se također već tradicionalna rekreativna utrka “Dalmatia Open” koja će se kao i prošlih godina voziti na relaciji Nin-Vrsi-Ljubač-raskrižje iznad Ražanca-Poljica-Briševo-Nin u dužini od 41km. Raspis rekreativne utrke uskoro će biti objavljen na web i fb stranicama Biciklističkog kluba Zadar.
Prijaviti se za biciklijadu možete na slijedećem linku preko prijavnice

This Post Has Been Viewed 450 Times