Toniju Srbiću drugo mjesto na “47. Memorijalu Stjepan Grgac”

Toni Srbić 2. mjesto Ivanić 2017

U nedjelju 20.8. u Ivanić Gradu vožena je po 47. put tradicionalna cestovna utrka “Memorijal Stjepan Grgac” koja je u ovogodišnjem izdanju okupila dvije stotine biciklista iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i BiH koji su nastupali u svim kategorijama.
Najbolji rezultat svoje prve juniorske sezone ostvario je Toni Srbić plasmanom na drugo mjesto u završnom šprintu grupe od 8 biciklista koji su nakon 99 kilometara ciljem prošli u vremenu 2:32:03, sa skoro 3 minute prednosti pred ostatkom juniorskog pelotona u kojem su od vozača Bk Zadar plasmane na 15. i 26. mjesto ostvarili Ivan Grgić i Lovro Matek.

Toni drugi u šprintu Ivanić 2017 Šprint grupe Ivanić 2017
U kategoriji do 14 godina Nicolas Gojković plasirao se na 10. mjesto, dok su Paulo Grgić i Roko Dokoza bili 16. i 18. U godinu dana mlađoj kategoriji Luka Škara bio je 11. dok su Roko Šintić i Marko Bilosnić nakon pada u prvoj polovici utrke ipak uspjeli doći do cilja kao 27 i 28 dok Slavka Barešić nije ubilježila plasman.
Utrka u Ivanić Gradu bila je ujedno i posljednja Kup utrka sezone, neslužbeni poredak Kupa u u kategorijama u kojima je Bk Zadar ostvario plasmane možete vidjeti na slijedećoj poveznici

Dok su službeni rezultati sa “47. Memorijala Stjepan Grgac” dostupni na slijedećem linku

This Post Has Been Viewed 134 Times